ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στη Ζάκυνθο στον τομέα της παροχής Internet μέσω ασύρματης τεχνολογίας τόσο με οικιακά όσο και με επαγγελματικά πακέτα σύνδεσης.
Ο τοπικός χαρακτήρας της δραστηριότητας μας, επιτρέπει την παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών από την αρχική εγκατάσταση εξοπλισμού και ενεργοποίηση και σε όλη τη διάρκεια της σύνδεσης.
Σκοπός είναι η επαγγελματική, αξιόπιστη και φιλική εξυπηρέτηση των πελατών μας ώστε να είναι εξίσου ικανοποιημένοι από τη δουλεία μας, όσο περήφανοι είμαστε εμείς για αυτή.
Τα δίκτυό μας αναβαθμίζεται και διευρύνεται συνεχώς, για να εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες σε ανταγωνιστικές τιμές και να καλύπτει όλο και περισσότερες απομακρυσμένες περιοχές του νησιού μας στις οποίες η πρόσβαση στο internet είναι μέχρι σήμερα πολύ δύσκολη.
Με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών που σέβονται και υποστηρίζουν τον πελάτη, διαθέτουμε τηλεφωνικές γραμμές άμεσης επικοινωνίας σε ελληνικά, αγγλικά και ιταλικά που λειτουργούν σε 24ωρη και 7ήμερη βάση, για την παροχή πληροφοριών και την άμεση αντιμετώπιση τεχνικών ή διαδικαστικών θεμάτων.
Η ευελιξία που παρέχουμε στους πελάτες μας με αρχική δέσμευση μόλις 6 μηνών κάνει ακόμα πιο ανταγωνιστικές τις τιμές μας για όσους δραστηριοποιούνται επαγγελματικά μόνο κατά την θερινή ή χειμερινή περίοδο και όσους δεν κατοικούν μόνιμα στο νησί και δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να επιλέγει σύνδεση σύμφωνα με τις προσωπικές του ανάγκες και επιθυμίες.